Η μεγαλύτερη έκθεση για το παιδί

Στην έκθεση KIDS’ WORLD συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες από την εγκυμοσύνη μέχρι την εφηβεία των παιδιών.

Ρουχισμός, υποδήματα, παιχνίδια, αξεσουάρ, βρεφικός εξοπλισμός, σχολικά είδη, ιατρικά βοηθήματα, αλλά και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, παιδότοποι, χώροι αναψυχής και δημιουργικής απασχόλησης, συναντώνται στην KIDS’ WORLD, την πρώτη έκθεση που παρουσιάζει ολοκληρωμένα ότι αφορά το παιδί.

Η έκθεση θα έχει την μοναδική ιδιαιτερότητα να απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες για χονδρική πώληση,, όσο και στο ευρύ κοινό για παραγγελίες λιανικής πώλησης

Εκτός από τον εμπορικό της χαρακτήρα, η KIDS’ WORLD έχει και επιμορφωτικό-παιδευτικό περιεχόμενο, καθώς κατά τη διάρκεια της θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες από ειδικούς επιστήμονες και γιατρούς όπου θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν σχέση με την παιδική ανάπτυξη, την οικογένεια, το παιδί και τους γονείς.

Η KIDS’ WORLD περιέχει και όλες τις απαραίτητες ευκολίες για να μπορέσουν τα παιδιά και οι γονείς τους να την επισκεφτούν με άνεση και ασφάλεια.

20-23 Σεπτεμβρίου 2019 ανοίγει τις πύλες της στο Helexpo Μαρούσι η μεγαλύτερη και μοναδική έκθεση για το παιδί, η KIDS’ WORLD!

asdasdad